Пребарување
Филтри
Затвори
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Ја учиме азбуката

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со буквите од македонската азбука. Програмата трае 12 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

2000,00 ден

Уметност со Биби и Боби

Онлајн-курс преку кој децата заедно со Биби и Боби ќе се запознаат со уметноста. Децата ќе го развијат интересот за ликовното творење и примена на техниките за цртање, сликање и моделирање. Програмата трае 10 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1800,00 ден

Вовед во математика 1

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со математиката. Програмата трае 12 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

2000,00 ден

Бибиверзум за најмалите

Овој курс е наменет за најмалите од 3 до 4 години. Програмата има воспитни и образовни цели и вкупно ќе се одржат 8 часа. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1600,00 ден

Учиме да читаме и пишуваме

Овој курс има за цел да ги научи децата да читаат и како правилно да ги пишуваат буквите. Програмата е предвидено да трае 10 часа и ќе се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца над 5 години. Почеток: 14 јуни. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1800,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор