Пребарување
Филтри
Затвори

Онлајн-курс „Вовед во математика со Биби и Боби“

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

Уписите за едукативната онлајн-програма „Вовед во математика со Биби и Боби“ започнаа. Програмата ќе трае 6 недели или вкупно 12 часа. Наставата ќе започне на 12 април и ќе трае заклучно со последната недела од месец мај 2021. Наставата ќе биде исклучиво онлајн преку зоом, два пати неделно во времетраење од 30 до 40 минути. Има вкупно 12 термини поделени на претшколска (од 4 до 5 ипол години) и школска (над 5 ипол години) група. Темите што ќе се работат за време на курсот се: Вовед во броеви, поврзување на броеви со околината, препознавање на број од група, препознавање на редослед на појави и предмети, споредување на броеви, ориентација, споредување на големина, вовед во 2Д и 3Д форми и групирање според карактеристики. Цената за целиот онлајн-курс изнесува: 2000 денари
*
2000,00 ден

Сподели:

РАСПОРЕД:

1. час - Запознавање
2. час - Вовед во броеви
3. час - Поврзување на броеви со околината
4. час - Препознавање на број од група
5. час - Препознавање на редослед на појави и предмети
6. час - Споредување на броеви
7. час - Ориентација
8. час - Споредување на големина
9. час - Вовед во 2Д форми
10. час - Вовед во 3Д форми
11. час - Групирање според карактеристики
12. час - Завршен час

РАСПОРЕД:

1. час - Запознавање
2. час - Вовед во броеви
3. час - Поврзување на броеви со околината
4. час - Препознавање на број од група
5. час - Препознавање на редослед на појави и предмети
6. час - Споредување на броеви
7. час - Ориентација
8. час - Споредување на големина
9. час - Вовед во 2Д форми
10. час - Вовед во 3Д форми
11. час - Групирање според карактеристики
12. час - Завршен час

Напишете сопствен осврт
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Книга на знаења

Другарчиња, со „Книга на знаења“ ќе се забавуваме и ќе научиме многу нови работи - Местоположба на нештата околу нас: Што е горе, а што долу? Што е лево, а што денсно? Што е блиску, а што далеку? Што е под, над, во и помеѓу... - Споредба на нештата: Што е помало, а што поголемо? Што е високо, а што ниско? Што е долго, а што кратко? - Ќе дознаеме и многу работи за светот околу нас, за човечкото тело, за годишните времиња, месеците во годината, за природата, растенијата и животните... Јееј!

590,00 ден

Активности со броеви од 1 до 10

24 страници исполнети со активности со броевите од 1 до 10

150,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор