Пребарување
Филтри
Затвори
Мини игри за фанки забава.
120,00 ден

Сподели:

ПРАВИЛА ЗА ИГРАЊЕ:
1. Картите им се делат на сите играчи со лицето свртени надолу за да не се гледаат.
2. Почнува најмалиот играч, а потоа продолжува играчот одлево итн.
3. Играчот кажува еден од ликовите (Биби, Боби, Зази, Зина) додека вади карта од својот куп и ја става на средина. Доколку ликот што го кажал се совпадне со картата, играчите треба да стават рака врз купот со карти. Последниот што ќе стави рака му дава една карта на првиот. Доколку не се совпадне ликот што ќе го каже со картата што ќе ја отвори, продолжува наредниот играч.
4. Кога ќе се појави карта Жижи, првиот што ќе стави рака го зема купот со карти.
5. Играта завршува кога еден играч ќе остане без карти. Тогаш другите ги бројат своите карти, а победник е тој што има најмногу.

ПРАВИЛА ЗА ИГРАЊЕ:
1. Картите им се делат на сите играчи со лицето свртени надолу за да не се гледаат.
2. Почнува најмалиот играч, а потоа продолжува играчот одлево итн.
3. Играчот кажува еден од ликовите (Биби, Боби, Зази, Зина) додека вади карта од својот куп и ја става на средина. Доколку ликот што го кажал се совпадне со картата, играчите треба да стават рака врз купот со карти. Последниот што ќе стави рака му дава една карта на првиот. Доколку не се совпадне ликот што ќе го каже со картата што ќе ја отвори, продолжува наредниот играч.
4. Кога ќе се појави карта Жижи, првиот што ќе стави рака го зема купот со карти.
5. Играта завршува кога еден играч ќе остане без карти. Тогаш другите ги бројат своите карти, а победник е тој што има најмногу.

Напишете сопствен осврт
  • Производот може да се прегледа само откако ќе го купите
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија
Претплати се на нашиот електронски информатор