Пребарување
Филтри
Затвори
Ексклузивни производи

Биби - Кадифена кукла (25 см)

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe играчка со ликот на хероината Биби. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

690,00 ден

Зуф - Кадифена кукла

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe куклата со ликот на Зуф. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

490,00 ден

Мачето Гаро - Кадифена кукла

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe играчка со ликот на Мачето. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

390,00 ден

Жижи - Кадифена кукла

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe играчка со ликот на жирафата Жижи. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

590,00 ден

Лошите пирати (Плати 2, добиј 1 гратис + карти)

Плати 2 пирати, добиј го гратис Капетанот пират + карти „Лошите пирати“

1180,00 ден

Плати 2 кукли, добиј 1 гратис

Купи ги бувот Илин и мечето и добиј го гратис вампирчето Бу + 3 биботи!

1380,00 ден

Вера - Кадифена кукла

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe куклата со ликот на Зик. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

690,00 ден

Даро - Кадифена кукла

Ако сакате да го израдувате вашето дете или да подарите убав подарок за роденден, ви предлагаме вашиот избор да бидe играчка со ликот на Даро. Кадифените кукли од „Светот на Биби“ се први македонски кукли во сериско производство.

590,00 ден

Лето со Биби и Боби

Пакетот содржи: Пешкир  „Светот на Биби“ (Димензии: 134x80), Пелерина „Светот на Биби“ (Димензии: 124см x 63см), Кофичка - сет за на плажа (кофичка, гребло, лопатка и сито. Висина: 19 см; Ширина: 17 см), гратис топка (ПВЦ топка - 13 см)

1990,00 ден

Пакет за најмалите 1 (БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА)

Пакетот содржи: Ранец Зина, Маица Биби и Боби големина 1, Моите први 100 зборчиња, Сложувалка, Алка, Кутија „Подарено со љубов“ и ГРАТИС ТОПКА.

1990,00 ден

Пакет за најмалите 2 (БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА)

Пакетот содржи: Ранец Зина, Маица Биби и Жижи големина 1, Моите први 100 зборчиња, Сложувалка, Алка, Кутија „Подарено со љубов“ и ГРАТИС ТОПКА.

1990,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор