Пребарување
Филтри
Затвори

Ја учиме азбуката со Биби и Боби

За жал, овој производ не е повеќе достапен.

„Светот на Биби“ во рамките на едукативниот центар „Бибиверзум“ овозможува онлајн-настава „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“ за сите дечиња. Покрај изучувањето на буквите од македонската азбука, децата во овој тримесечен онлајн-курс ќе учат и да читаат и да пишуваат. Курсот ќе трае три месеци. Цена: 1600 денари / месечно.
*
1600,00 ден

Сподели:

Онлајн-школа: „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“

„Светот на Биби“ во рамките на едукативниот центар „Бибиверзум“ овозможува онлајн-настава „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“ за сите дечиња. Покрај изучувањето на буквите од македонската азбука, децата во овој тримесечен онлајн-курс ќе учат и да читаат и да пишуваат

Прв час: 22 февруари
Последен час: 26 мај
Вкупен број на часови: 24
Временски период на еден час: 30 до 40 минути
Наставата ќе се одвива двапати неделно (понеделник и среда или вторник и четврток)
Возраст за која е предвидена наставата: од 4 до 8 години
Цена: 1600 мкд / месечно

Понудени се неколку термини и во една група ќе може да има максимум 10 учесници за подобар ефект на наставата. Часовите ќе траат од 30 до 40 минути и потребно е учесниците да имаат пристап до интернет-конекција и наставата да ја следат преку десктоп-компјутер, лаптоп или мобилен телефон кој ја поддржува апликацијата „Зум“.

При пријавувањето задолжително оставете валидна е-адреса. Во делот на Персонализирана порака напишете го името на детето што ќе ја посетува наставата. На истата е-адреса на која ќе го пријавите ќе добиете и линк за приклучување на наставата.

Дополнително, за подобро следење на наставата, треба да бидете приклучени 10 минути порано и за време на наставата децата да бидат сами, доколку дозволуваат условите. Доколку им е потребна техничка асистенција, секогаш да имаат на располагање возрасна личност, родител/старател кој би им помогнал.

Часовите за време на онлајн-школата ќе се одржуваат двонасочно, односно, ќе има интеракција со наставникот и учениците.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на оваа е-адреса: edukacija@svetotnabibi.mk

 

Онлајн-школа: „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“

„Светот на Биби“ во рамките на едукативниот центар „Бибиверзум“ овозможува онлајн-настава „Ја учиме азбуката со Биби и Боби“ за сите дечиња. Покрај изучувањето на буквите од македонската азбука, децата во овој тримесечен онлајн-курс ќе учат и да читаат и да пишуваат

Прв час: 22 февруари
Последен час: 26 мај
Вкупен број на часови: 24
Временски период на еден час: 30 до 40 минути
Наставата ќе се одвива двапати неделно (понеделник и среда или вторник и четврток)
Возраст за која е предвидена наставата: од 4 до 8 години
Цена: 1600 мкд / месечно

Понудени се неколку термини и во една група ќе може да има максимум 10 учесници за подобар ефект на наставата. Часовите ќе траат од 30 до 40 минути и потребно е учесниците да имаат пристап до интернет-конекција и наставата да ја следат преку десктоп-компјутер, лаптоп или мобилен телефон кој ја поддржува апликацијата „Зум“.

При пријавувањето задолжително оставете валидна е-адреса. Во делот на Персонализирана порака напишете го името на детето што ќе ја посетува наставата. На истата е-адреса на која ќе го пријавите ќе добиете и линк за приклучување на наставата.

Дополнително, за подобро следење на наставата, треба да бидете приклучени 10 минути порано и за време на наставата децата да бидат сами, доколку дозволуваат условите. Доколку им е потребна техничка асистенција, секогаш да имаат на располагање возрасна личност, родител/старател кој би им помогнал.

Часовите за време на онлајн-школата ќе се одржуваат двонасочно, односно, ќе има интеракција со наставникот и учениците.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на оваа е-адреса: edukacija@svetotnabibi.mk

 

Напишете сопствен осврт
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Картонска сликовница: Азбука

Весела, картонска сликовница наменета за најмалите дечиња преку која ќе се запознаат со буквите од азбуката и ќе ги научат првите поими.

200,00 ден

Постер: Азбуката на Биби

Б2 формат (50см ширина x 70 см висина)

250,00 ден

Тетратка за почетно пишување - „Пишувај со Биби!“

Тетратка за почетно пишување е со мотото „Пишувај со Биби!“. Во тетратката можат да се пишуваат печатни и ракописни букви.

50,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор