Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Пробиштип

КИ-ЕЛ

 

АДРЕСА:

ул.Јордан Стојанов бр.3ѓ

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 07:30 - 15:00; 17:00-20:30
Сабота: 10:00 - 15:00; 17:00-19:30

 

КОНТАКТ:

Тел: 075 224 949

  • пробиштип
  • светот на биби
  • ки-ел
Претплати се на нашиот електронски информатор