Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Маџари Скопје

ДИАСК

 

АДРЕСА:

ул. Благоја Стефковски 55

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Сабота: 10:00 - 20:30

 

КОНТАКТ:

Тел: 075 467 546

  • скопје
  • маџари
  • светот на биби
  • диаск
Претплати се на нашиот електронски информатор