Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Гевгелија

ЕЛЕНА ФАРМ

 

АДРЕСА:

ул. Борис Кидрич бр.13

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 20:00
Недела: 08:00 - 13:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 034/211-055

  • гевгелија
  • светот на биби
  • елена фарм
Претплати се на нашиот електронски информатор