Пребарување
Филтри
Затвори
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Ја учиме азбуката

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со буквите од македонската азбука. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години.

1300,00 ден

Уметност со Биби и Боби

Онлајн-курс преку кој децата заедно со Биби и Боби ќе се запознаат со уметноста. Децата ќе го развијат интересот за ликовното творење и примена на техниките за цртање, сликање и моделирање. Програмата трае 8 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1600,00 ден

Вовед во математика 1

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со математиката. Програмата трае 8 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1600,00 ден

Вовед во математика 2

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со математиката. Програмата трае 8 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца над 5 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините. Распоред на часови: 1. Броење од 1 до 20; 2. Броење предмети и појави од 11 до 20; 3. Споредување на меѓу броеви од 1 до 10 и броеви од 11 до 20; 4. Собирање на броеви од 1 до 10; 5. Дополнување до 10 и 20; 6. Двојно зголемувањ на броеви од 1 до 10; 7. Одземање на броеви од 1 до 10; 8. Намалување од 10 и 20

1600,00 ден

Бибиверзум за најмалите

Овој курс е наменет за најмалите од 3 до 4 години. Програмата има воспитни и образовни цели и вкупно ќе се одржат 8 часа. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1500,00 ден

Учиме да читаме и пишуваме

Овој курс ќе им овозможи на децата да се запознаат со пишувањето на буквите и читањето. Програмата е предвидено да трае 8 часа и ќе се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца над 5 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините.

1600,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор