Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Гостивар

КУЛТУРА ГОСТ 1

 

АДРЕСА:

ул. Гоце Делчев бр.15А

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Сабота: 08:00 - 20:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 042 214 432

 

КУЛТУРА ГОСТ 2

 

АДРЕСА:

ул. Браќа Гиноски бр.69

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Сабота: 08:00 - 20:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 042 218 681

  • гостивар
  • светот на биби
  • култура гост
Претплати се на нашиот електронски информатор