Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Дојран

ЕЛЕНА ФАРМ - Нов Дојран

 

АДРЕСА:

ул. Маршал Тито бр. 59б

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 08:00 - 21:00
Сабота: 08:00 - 19:00
Недела: 08:00 - 13:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 034 227 055

 

ЕЛЕНА ФАРМ - Стар Дојран

 

АДРЕСА:

ул. Маршал Тито бр. 42а

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Сабота: 08:00 - 15:00
Недела: 08:00 - 13:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 034 221 055

  • дојран
  • светот на биби
  • елена фарм
Претплати се на нашиот електронски информатор