Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Прилеп

БАМБИ

 

АДРЕСА:

бул. Гоце Делчев бр. 16

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 08:00 - 20:00
Сабота: 08:00 - 17:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 071 655 449

  • прилеп
  • светот на биби
  • бамби
Претплати се на нашиот електронски информатор