Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - ТЦ Лептокарија Скопје

Специјализирана продавница за производите од „Светот на Биби“

 

АДРЕСА:

ул. Партизански Одреди бр.64, Карпош, ТЦ Лептокарија

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 09:00 - 21:00
Сабота: 10:00 - 18:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 02/3080 768

  • тц лептокарија
  • скопје
  • светот на биби
Претплати се на нашиот електронски информатор