Пребарување
Филтри
Затвори
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Новогодишно пакетче 3

Состав: Кадифена кукла (Зази, Зина, Зик, Зуф или Зули); Подароци од планетата Заз; Новогодишна бајка; Картонска капа „Светот на Биби“; Картонска маска (очила) „Светот на Биби“; Балон „Светот на Биби“; Пакетче со сликички за албум „Светот на Биби“ Празнични активности; Кутија „Подарено со љубов“

790,00 ден

Новогодишно пакетче 2

Состав: Кадифена кукла (Снешко Гого, Бети Јети, Филимена, Даро, Мики, Жижи, Леона или Лео); Мајстор за снежни лудории; Новогодишна бајка; Картонска капа „Светот на Биби“; Картонска маска (очила) „Светот на Биби“; Балон „Светот на Биби“; Пакетче со сликички за албум „Светот на Биби“; Празнични активности; Кутија „Подарено со љубов“

990,00 ден

Новогодишно пакетче 1

Состав: Кадифена кукла (Биби или Боби); Биби и Боби во Снешковград (сликовница со тврд повез); Новогодишна бајка; Картонска капа „Светот на Биби“; Картонска маска (очила) „Светот на Биби“; Балон „Светот на Биби“; Пакетче со сликички за албум „Светот на Биби“; Свирче; Кутија „Подарено со љубов“

1290,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор