Пребарување
Филтри
Затвори
Игра со карти со предизвици.
200,00 ден

Сподели:

Упатство за играње

Број на играчи-2

Првиот играч влече картичка од купчето со предизвиците. Доколку успее да го направи предизвикот, добива картичка БРАВО!

Доколку не успее да го направи предизвикот, вториот играч добива картичка БРАВО.

Играта се игра додека не се потрошат сите БРАВО картички, а победникот е тој што ќе освои повеќе картички!

Предизвиците се од едукативен карактер, насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст. Се поттикнуваа мисловната активност кај децата.

Упатство за играње

Број на играчи-2

Првиот играч влече картичка од купчето со предизвиците. Доколку успее да го направи предизвикот, добива картичка БРАВО!

Доколку не успее да го направи предизвикот, вториот играч добива картичка БРАВО.

Играта се игра додека не се потрошат сите БРАВО картички, а победникот е тој што ќе освои повеќе картички!

Предизвиците се од едукативен карактер, насочувајќи се кон почетна едукација и социјално вклучување на децата од предучилишна возраст. Се поттикнуваа мисловната активност кај децата.

Напишете сопствен осврт
  • Производот може да се прегледа само откако ќе го купите
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Карти со активности 4

Нови 60 активности за друштвената игра „Игра на знаења“

200,00 ден

Друштвена игра: ИГРА НА ЗНАЕЊЕ

Првата македонска фамилијарна „Игра на знаења“ од „Светот на Биби“ во ново издание по СУПЕР ЦЕНА. Одлична можност за оттргнување на децата од екраните, за радост на сите во семејство, меѓу другарите и пријателите.

690,00 ден

Карти со активности 3

Нови 60 карти со активности за вашата омилена фамилијарна и друштвена игра - „Игра на знаења“

200,00 ден

Друштвена игра: БУКВА ПО БУКВА...ЗБОР!

60 картички со слики + 60 картички со букви. Картичките со букви се распоредуваат така што да можат да ги гледаат двајцата играчи. Првиот играч влече една од картичките со слики и со помош на картичките со букви, за 30 секунди, треба да го состави зборот што се однесува на сликата. Ако успее, ја задржува картичката со слика и продолжува вториот играч. Ако не успее, другиот играч има шанса да го стори тоа. Доколку и двајцата играчи не успеат да го состават зборот, картичката се враќа најдолу во купчето. Победник е тој што ќе собере повеќе картички со слики, односно што ќе има поголем број составени зборови.

380,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор