Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Аеродром Скопје

Специјализирана продавница за производите од „Светот на Биби“

 

АДРЕСА:

Бул. Јане Сандански бр. 113 Б, влез 1, кат ПР, број 5

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 09:00 - 21:00
Сабота: 10:00 - 18:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 02/2465 605

  • аеродром
  • скопје
  • светот на биби
Претплати се на нашиот електронски информатор