Пребарување
Филтри
Затвори
Книга со активности наменета за деца од четврто одделение
Достапност: На залиха
220,00 ден

Сподели:

*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Бибиверзум 3

Книга со активности наменета за деца од трето одделение

220,00 ден

Бибиверзум 2

Книга со активности наменета за деца од второ одделение

220,00 ден

Букварот на Биби

Букварот на Биби е задолжително четиво за секое дете што влегува во светот на буквите, читањето, пишувањето. Со него на лесен и забавен начин девцата ќе научат да ги препознаваат и да ги пишуваат печатните и ракосписните букви, а ќе се подготват за пишување со графомоторички вежби. Со него тие ќе читаат, ќе рецитираат, ќе пеат заедно со Биби и Боби и ќе се смеат. Во овој буквар се пополнува, се црта, се бои и се пишува. А тој е неизбежен за секоја детска библиотека. Број на страници: 140

490,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор