Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - ТЦ Беверли Хилс Скопје

Специјализирана продавница за производите од „Светот на Биби“

 

АДРЕСА:

ул. Народен Фронт бр.3, влез 001 кат ПР Скопје Центар

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 10:00 - 18:00
Сабота: 10:00 - 15:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 02/3233 980

  • тц беверли хилс
  • скопје
  • светот на биби
Претплати се на нашиот електронски информатор