Пребарување
Филтри
Затвори

„Светот на Биби“ - Битола

Специјализирана продавница за производите од „Светот на Биби“

 

АДРЕСА:

ул. Климент Охридски бр.35, ламела 4 локал 2 - Пелагонка 2

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Понеделник - Петок: 09:00 - 21:00
Сабота: 09:00 - 17:00

 

КОНТАКТ:

Тел: 047/238 688

  • битола
  • светот на биби
Претплати се на нашиот електронски информатор