Пребарување
Филтри
Затвори
Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со математиката. Програмата трае 12 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. Почеток: 14 јуни. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk
*
2000,00 ден

Сподели:

РАСПОРЕД:

1. час - Запознавање
2. час - Вовед во броеви
3. час - Поврзување на броеви со околината
4. час - Препознавање на број од група
5. час - Препознавање на редослед на појави и предмети
6. час - Споредување на броеви
7. час - Ориентација
8. час - Споредување на големина
9. час - Вовед во 2Д форми
10. час - Вовед во 3Д форми
11. час - Групирање според карактеристики
12. час - Завршен час

РАСПОРЕД:

1. час - Запознавање
2. час - Вовед во броеви
3. час - Поврзување на броеви со околината
4. час - Препознавање на број од група
5. час - Препознавање на редослед на појави и предмети
6. час - Споредување на броеви
7. час - Ориентација
8. час - Споредување на големина
9. час - Вовед во 2Д форми
10. час - Вовед во 3Д форми
11. час - Групирање според карактеристики
12. час - Завршен час

Напишете сопствен осврт
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Ја учиме азбуката

Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со буквите од македонската азбука. Програмата трае 12 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца од 4 до 8 години. Почеток: 14 јуни. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk

2000,00 ден

Учиме да читаме и пишуваме

Овој курс има за цел да ги научи децата да читаат и како правилно да ги пишуваат буквите. Програмата е предвидено да трае 10 часа и ќе се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца над 5 години. Почеток: 14 јуни. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk

1800,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор