Пребарување
Филтри
Затвори
Онлајн-курс преку кој децата се запознаваат со математиката. Програмата трае 8 часа и се одржува два пати неделно. Програмата е наменета за деца над 5 години. За повеќе информации пишете ни на edukacija@svetotnabibi.mk. Пред да уплатите пополнете ја формата подолу, нашиот тим ќе ве контактира за почетокот на наставата и термините. Распоред на часови: 1. Броење од 1 до 20; 2. Броење предмети и појави од 11 до 20; 3. Споредување на меѓу броеви од 1 до 10 и броеви од 11 до 20; 4. Собирање на броеви од 1 до 10; 5. Дополнување до 10 и 20; 6. Двојно зголемувањ на броеви од 1 до 10; 7. Одземање на броеви од 1 до 10; 8. Намалување од 10 и 20
1600,00 ден

Сподели:

.
.
Напишете сопствен осврт
  • Производот може да се прегледа само откако ќе го купите
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Претплати се на нашиот електронски информатор