Пребарување
Филтри
Затвори

Зимска онлајн-школа „Бибиверзум“

За време на зимскиот распуст организираме зимска онлајн-школа „Бибиверзум“. Наставата започнува на 11 јануари (понеделник) и ќе трае до 29 јануари (петок). Во тој период ќе се одржат вкупно 9 часа, секој понеделник, среда и петок. Предвидено е во тие 9 часа децата да се запознаат со нашата едукативна програма „Бибиверзум“.
*
990,00 ден

Сподели:

Зимска онлајн-школа: „Бибиверзум“

Прв час: 11 јануари
Последен час: 29 јануари
Вкупен број на часови: 9
Временски период на еден час: 30 до 40 минути
Наставата ќе се одвива трипати неделно (понеделник, среда и петок)
Возраст за која е предвидена наставата: од 4 до 8 години

„Светот на Биби“ започнува со уписи на зимската онлајн-школа „Бибиверзум“. Предвидено е во тие 9 часа децата да се запознаат со нашата едукативна програма „Бибиверзум“. Повеќе за „Бибиверзум“ може да прочитате на www.bibiverzum.mk.

Понудени се неколку термини, во една група ќе може да има максимум 10 учесници за подобар ефект на наставата. Часовите ќе траат од 30 до 40 минути и потребно е учесниците да имаат пристап до интернет-конекција и наставата да ја следат преку десктоп-компјутер, лаптоп или мобилен телефон кој ја поддржува апликацијата „Зум“.

При пријавувањето задолжително оставете валидна е-адреса. Во делот на Персонализирана порака напишете го името на детето што ќе ја посетува наставата. На истата е-адреса на која ќе го пријавите ќе добиете и линк за приклучување на наставата.

Дополнително, за подобро следење на наставата, треба да бидете приклучени 10 минути порано и за време на наставата децата да бидат сами, доколку дозволуваат условите. Доколку им е потребна техничка асистенција, секогаш да имаат на располагање возрасна личност, родител/старател кој би им помогнал.

Часовите за време на онлајн-школата ќе се одржуваат двонасочно, односно, ќе има интеракција со наставникот и учениците.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на оваа е-адреса: info@svetotnabibi.mk

Зимска онлајн-школа: „Бибиверзум“

Прв час: 11 јануари
Последен час: 29 јануари
Вкупен број на часови: 9
Временски период на еден час: 30 до 40 минути
Наставата ќе се одвива трипати неделно (понеделник, среда и петок)
Возраст за која е предвидена наставата: од 4 до 8 години

„Светот на Биби“ започнува со уписи на зимската онлајн-школа „Бибиверзум“. Предвидено е во тие 9 часа децата да се запознаат со нашата едукативна програма „Бибиверзум“. Повеќе за „Бибиверзум“ може да прочитате на www.bibiverzum.mk.

Понудени се неколку термини, во една група ќе може да има максимум 10 учесници за подобар ефект на наставата. Часовите ќе траат од 30 до 40 минути и потребно е учесниците да имаат пристап до интернет-конекција и наставата да ја следат преку десктоп-компјутер, лаптоп или мобилен телефон кој ја поддржува апликацијата „Зум“.

При пријавувањето задолжително оставете валидна е-адреса. Во делот на Персонализирана порака напишете го името на детето што ќе ја посетува наставата. На истата е-адреса на која ќе го пријавите ќе добиете и линк за приклучување на наставата.

Дополнително, за подобро следење на наставата, треба да бидете приклучени 10 минути порано и за време на наставата децата да бидат сами, доколку дозволуваат условите. Доколку им е потребна техничка асистенција, секогаш да имаат на располагање возрасна личност, родител/старател кој би им помогнал.

Часовите за време на онлајн-школата ќе се одржуваат двонасочно, односно, ќе има интеракција со наставникот и учениците.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање на оваа е-адреса: info@svetotnabibi.mk

Напишете сопствен осврт
  • Product can be reviewed only after purchasing it
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија
Претплати се на нашиот електронски информатор