Пребарување
Филтри
Затвори
Мини игри за фанки забава.
120,00 ден

Сподели:

ПРАВИЛА ЗА ИГРАЊЕ:
1. Првиот играч влече од купчето карти и доколку успее да го направи предизвикот, добива карта „БРАВО“. Доколку не успее, вториот играч добива шанса.
 2. Играта се игра додека не се потрошат сите карти „БРАВО“. Победник е тој со повеќе освоени карти „БРАВО“.

ПРАВИЛА ЗА ИГРАЊЕ:
1. Првиот играч влече од купчето карти и доколку успее да го направи предизвикот, добива карта „БРАВО“. Доколку не успее, вториот играч добива шанса.
 2. Играта се игра додека не се потрошат сите карти „БРАВО“. Победник е тој со повеќе освоени карти „БРАВО“.

Напишете сопствен осврт
  • Производот може да се прегледа само откако ќе го купите
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
*
*
Лош
Одлично
*
*
*
Корисниците кои го купиле овој производ исто така купија

Погоди што (мини игри)

Мини карти за фанки забава.

120,00 ден

Каде е Жижи? (мини игри)

Мини игри за фанки забава.

120,00 ден

Книга на знаења

Другарчиња, со „Книга на знаења“ ќе се забавуваме и ќе научиме многу нови работи - Местоположба на нештата околу нас: Што е горе, а што долу? Што е лево, а што денсно? Што е блиску, а што далеку? Што е под, над, во и помеѓу... - Споредба на нештата: Што е помало, а што поголемо? Што е високо, а што ниско? Што е долго, а што кратко? - Ќе дознаеме и многу работи за светот околу нас, за човечкото тело, за годишните времиња, месеците во годината, за природата, растенијата и животните... Јееј!

590,00 ден
Претплати се на нашиот електронски информатор