Пребарување
Филтри
Затвори
Види како
Подреди по
Приказ по страна

Онлајн-школо „Бибиверзум“

Уписите за едукативната програма „Бибиверзум“ започнаа. Програмата ќе трае 7 месеци, ќе биде поделена во два дела, првиот дел ќе започне на 5 октомври и ќе трае до трета недела на декември а вториот дел ќе започне од февруари и ќе трае до средина на месец мај 2021. Наставата ќе биде исклучиво онлајн преку зоом, два пати неделно во времетраење од 30 до 40 минути. Имаме вкупно 12 термини поделени по 6 претшколска (од 4 до 5.5 години) и 6 школска група (5.5+ години). Цената е 2000 денари / месечно.

2000,00 ден

Filter by:

Clear All
Претплати се на нашиот електронски информатор